torstai 23. tammikuuta 2014

Postia postia!

Tuli häkellyttävän nopeasti tuolta Kiinan maalta nuo tilaamani organzat. Olin ihan valmistautunut odottelemaan kuukausia, niin parissa viikossa täällä. Ja hyvälaatuisia, esim. saumat on siistit. Ja sävy on juuri oikea. Jee! Hintaa tuli siis tosiaan kymmenelle pitkälle liinalle se 8 euroa. :D

Tässä tämmösiä kännykkäkameralla otettuja testikuvia. Ihan pikaisesti ennen töihin lähtöä heitin meidän keittiönpöydän päälle valkoisen lakanan, ja kokeilin miltä liinat näyttää valkoista vasten.. ihana väri mun mielestä.








Tykkään enemmän tosta rypistetystä versiosta organzan käytössä.. Siinä pääsee jotenkin väri paremmin oikeuksiinsa. Vielä pitää vähän pohtia, miten sen saisi rypistettyä kaikista näteimmin.

Nuo lasipurkit on ihan vaan testinä tuossa, muutaman askartelin joskus kokeeksi pitsinpalasilla. Jotain samantyylistä tullee häihinkin sitten tuikkukupeiksi ja maljakoiksi.

Nyt sitten tarvittas vähän väriä, ettei jää ihan pliisuksi. Tästä on hyvä jatkaa. Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän ostokseen! Ja kertakaikkiaan, miten nopeaa palvelua..

Käytiin muuten katsomassa hääpaikkoja tässä yksi päivä, ja voi että tulee olemaan vaikea valinta. Nyt on kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa jo, ja ensi viikonloppuna vielä muutama paikka katsastettavana. Voisin sen  reissun jälkeen tehdä tänne pienen koonnin vaihtoehdoista, ja niiden plussista ja miinuksista. Sanottakoon kuitenkin, että yhteen paikkaan liittyy purjevene..

Myös sormusasia etenee. Nimittäin ollaan päätetty TEETTÄÄ se yhdestä vanhasta sormuksesta, jolla on tunnearvoa. Ja voi miten ihana siitä tuleekaan.. Vietin juuri pari tuntia jutellen meidän kultasepän kanssa ja suunnitellen. En oikein osaa päättää, julkaisenko siitä täällä mitään kuvaa etukäteen, kun haluaisin sen pysyvän suurena yllätyksenä. Katsotaan. Mutta. Se on ihana. Ja erilainen. Ja niin niin hieno. :D Ja siis oikeasti yllätyin siitä, ettei hinnat juuri ole korkeampia, kuin jos ostaisi liikkeestä jonkun sarjatuotanto sormuksen.

Seuraavaksi palaan asiaan varmaankin noiden hääpaikkojen merkeissä. Myös joitakin kuvia muista jo tehdyistä ostoksista ja askarteluista tulossa..




1 kommentti:

  1. Mukavaa häidenvalmisteluaikaa! :)

    Käy osallistumassa arvontaan ja nappaa alekoodi hääkauppan: summer-suvi.blogspot.fi/2014/01/haavieraskirjaideointia-seka-arvontaa.html

    VastaaPoista